40 χρόνια Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα – 40 χρόνια «γέφυρα» Αθήνας – Βρυξελλών

Η φετινή 9η Μαΐου αποτέλεσε ορόσημο για την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα καθώς συνέπεσε με την έκδοση επετειακού λευκώματος για τα 40 χρόνια παρουσίας του γραφείου της στη χώρα μας.

Με αφορμή την έκδοση αυτή, την Δευτέρα, 12 Ιουνίου στις 18.00, ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα κ. Πάνος Καρβούνης μιλά ζωντανά στον NGRadio, απευθείας από το Στέκι της Ευρώπης, στο πλαίσιο του project #EU4U.

Ο ίδιος στo λεύκωμα εξιστορεί περιστατικά και κρίσιμες στιγμές της επτάχρονης θητείας του στην Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υπό τον τίτλο «2010-2016: Το αναπάντεχο χρονικό μιας θητείας». Μπορείτε να διαβάσετε το κείμενό του εδώ.

Στην συζήτηση θα συμμετέχει ο κ. Θοδωρής Γεωργακόπουλος, Editorial Director του Οργανισμού Έρευνας και Ανάλυσης «διαΝΕΟσις».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή από το www.europeforall.gr και από την επίσημη σελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα στο Facebook.

Στείλτε τα ερωτήματά σας και συμμετέχετε στον διάλογο μέσω Twitter με το hashtag #EU4U

Το λεύκωμα περιέχει μαρτυρίες 9 Ευρωπαίων Επιτρόπων και 9 Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, γεγονότα και εμπειρίες πρώην και νυν στελεχών της, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό και ντοκουμέντα αρχείου και είναι διαθέσιμο ηλεκτρονικά για να το κατεβάσετε εδώ.