«Κινητικότητα & Επαγγελματικές Ευκαιρίες στην Ευρωπαϊκή Ένωση»​

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 η κοινή ενημερωτική εκδήλωση του Πανεπιστημίου και του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας με θέμα

«Κινητικότητα & Επαγγελματικές Ευκαιρίες στην Ευρωπαϊκή Ένωση» με τη συμμετοχή εκπροσώπων από το Team Europe Greece. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού των 30 χρόνων του προγράμματος Erasmus.

Στην κατάμεστη αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Κοζάνης, οι προσκεκλημένοι ομιλητές ενημέρωσαν μέσα από διαδραστικά θεματικά εργαστήρια τους παρευρισκόμενους φοιτητές, μαθητές, απόφοιτους, νέους επιχειρηματίες και άνεργους, τόσο για τα προνόμια της κινητικότητας σε επίπεδο σπουδών, πρακτικής άσκησης, εργασίας, εθελοντισμού, επιχειρηματικής δραστηριότητας όσο και για ευκαιρίες ανάπτυξης του βιογραφικού και χρήσιμες συμβουλές για συνεντεύξεις και αναζήτηση εργασίας.

Ο Δημήτρης Μαραγκός μίλησε πιο συγκεκριμένα για τα ευρωπαϊκά προγράμματα κινητικότητας και τις ευκαιρίες που υπάρχουν για πρακτικής άσκηση σπουδές και εθελοντισμό στο εξωτερικό ενώ η Γεωργία Ιντζέ έκανε μια παρουσίαση για τα δικαιώματα που έχουν σχέση με την κινητικότητα των ευρωπαίων πολιτών.

Συμμετέχοντες και διοργανωτές δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και ανανέωσαν το ραντεβού για μια μελλοντική εκδήλωση.